Apparaten en accessoires
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
762.5 mg
Eiwitten
20.5 g
Calorieën
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Vetten
38.9 g
Vezels
8.8 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
88.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soba noodle mee goreng
40min
Goulash van linzen en champignons
45min
Rode kool cups met kip
25min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Falafel met rode bieten hummus
20min
Gnocchi Tricolore
35min
Roze roerei
15min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Stoofgerecht met tofu
30min